Hoe werkt zo’n actie?

3818 0

Vraag: Hoe werkt zo'n actie?

Een actie bij Groepsofferte.be werkt heel eenvoudig.

Nog voor jouw inschrijving zijn wij al in dialoog gegaan met diverse partners om een goede deal te sluiten. Deze deals vind je op onze website terug als (tijdelijke) acties.
Dit heeft als voordeel dat je reeds vanaf het begin weet wat je mag verwachten. Geen verrassingen, geen teleurstellingen. Op onze website staan onze acties helder uitgelegd, zonder bijkomende kosten of addertjes onder het gras.

Toch wordt elke offerte op maat gemaakt en kan je dus je eigen pakket samenstellen, zoals jij dat wil, mét de exclusieve Groepsofferte.be korting, uiteraard.

Inschrijven in een actie, dat gaat in 4 duidelijke stappen:

 1. Schrijf je vrijblijvend in
  Vaak werkt een groepsaankoop zo dat je je inschrijft en later hoort hoeveel de mogelijke korting bedraagt. En dat is dan enkel als er ook nog genoeg inschrijvingen zijn. Veel wachten zonder zekerheid dus.Bij Groepsofferte.be pakken we het nét iets anders aan. Wij spreken op voorhand een korting af met onze leveranciers, zodat jij meteen weet welke korting of welk voordeel je ontvangt. De inschrijving is volledig gratis en er zijn geen verplichtingen aan verbonden.
 2. De leverancier neemt contact op
  Na jouw inschrijving, bezorgen wij jouw gegevens en eventuele vragen aan onze leverancier. Wij trachten zoveel mogelijk rekening te houden met jouw locatie, zodat je een leverancier uit jouw regio over de vloer krijgt. Zo staat hij steeds snel ter plaatse indien nodig.Hij zal contact opnemen met jou om een afspraak vast te leggen wanneer dit het best past voor jou. Samen bekijken jullie de mogelijkheden en worden al jouw vragen beantwoord.
 3. Ontvang een offerte
  Tijdens het bezoek worden de nodige metingen, onderzoeken, etc. gedaan. Op basis hiervan krijg je kort na het bezoek een persoonlijke offerte op maat. Hierin zal ook de groepskorting staan. Je doet dus een mooi voordeel door je inschrijving.
 4.  Tijd om te kiezen!
  En dan is het tijd om een keuze te maken. Ga je in op het voorstel van de leverancier of niet? Doe je dit wel, dan handelen jullie samen verder alles af. Kies je ervoor om het aanbod niet te aanvaarden, dan kost dit je niks.