Hoe werkt Groepsofferte.be?

3325 0

Vraag: Hoe werkt Groepsofferte.be?

Bij elk van onze acties vinden we enkele dingen héél belangrijk:

Groepsbelang centraal

Het is bij elk van onze acties ons doel om zoveel mogelijk consumenten te engageren om in te schrijven voor de actie. Want door in groep producten of diensten aan te kopen, kunnen we een scherpe prijs onderhandelen. En zo spaar je snel honderden euro’s uit.

Open en transparant

We werken met 2 soorten acties: acties waarbij we de kracht van de groep gebruiken om een scherpe prijs te onderhandelen en acties waarbij we de leveranciers rechtstreeks tegen elkaar laten opbieden.

In beide gevallen worden de bekomen kortingen duidelijk op onze website vermeld. Zo kan je zelf kiezen voor welke groepsaankoop je wil inschrijven. Bovendien ben je niet verplicht om over te gaan tot aankoop als de uiteindelijke offerte je alsnog niet kan bekoren.

Betrokkenheid en inspraak

Groepsofferte.be kan sinds 2014 terugvallen op een vaste groep deelnemers die we bij meerdere acties zien terugkomen. Maar tegelijk zien we ook bij elke actie een hele groep nieuwe mensen binnenkomen die mee willen genieten van hoge kortingen.

Dat maakt net de kracht van ons platform. En daarom vragen we bij Groepsofferte.be ook regelmatig naar input van onze deelnemers. Heb jij een suggestie voor een volgende groepaankoop? Geef het ons dan zeker door, wij gaan er achteraan