Word jij binnenkort afgeschakeld?

1690 0

Heel West-Europa wordt zwaar getroffen door een koudegolf. Dit heeft een grote invloed op het energienet, want heel wat mensen zijn volop elektrisch aan het verwarmen. Bovendien is de winter sowieso al een erg uitdagende periode voor ons energienet, omdat het erg lang donker is en er dus meer verlichting brandt in onze huizen dan in de zomer.

Daarom is er heel wat te doen rond het afschakelplan. Want op het moment dat er een tekort is aan energie, kan jouw huis zomaar zonder energie vallen om een algemene black-out te voorkomen.

Groepsofferte.be helpt waar het kan en dat doen we met een zéér interessante actie voor zonnepanelen. Wanneer er energie te kort is, helpen we graag om dat probleem op te lossen, samen met onze duizenden trouwe deelnemers … als we hen een mooie deal kunnen aanbieden, natuurlijk. En gelukkig vonden we enkele leveranciers die bereid zijn om mee te stappen in dit groene energie-verhaal.

We vertelden onze deelnemers over de vele voordelen van zonnepanelen, op een correcte en begrijpelijke manier. Velen van hen wisten niet dat zonnepanelen ook in de wintermaanden nog steeds erg rendabel kunnen zijn. Zonnepanelen werken namelijk op daglicht en niet op de warme zonnestralen die de zon vooral in de zomer geeft. Dus ook tijdens een bewolkte dag, geniet je nog steeds van gratis energie. En de niet-verbruikte energie, die wordt eenvoudigweg doorgestuurd naar het elektriciteitsnet. Bij jou telt je meter terug en een beetje verderop brandt de lamp dankzij jouw energie.
Door deze actie werden reeds meer dan duizend nieuwe installaties besteld in 1 maand tijd.