Ook Base stapt in Groepsofferte.be

1142 0

Groepsofferte.be ontstond uit onvrede met een aangekondigde prijsverhoging bij Telenet. Het online platform biedt groepsaankopen aan voor onder andere internet, digitale televisie en telefonie. Nadat eerder werd aangekondigd dat Proximus, Scarlet en TV Vlaanderen zullen deelnemen, laat ook telecomoperator Base weten dat zij in zee gaan met Groepsofferte.be, waardoor het aanbod nu ook uitbreidt naar mobiele telefonie.

Er zal bij deze groepsaankoop dus niet één winnaar naar voor komen. Groepsofferte.be zal de verschillende formules van de operatoren naast elkaar aanbieden. Oprichter Kurt Buysse laat wel weten dat de voorstellen exclusief voor Groepsofferte.be zijn. En die exclusiviteit blijkt in de smaak te vallen: de teller staat inmiddels ver boven de 50.000 deelnemers. “Ruim de helft van de leden (55 procent) geeft aan een voorstel te willen voor mobiele telefonie, terwijl 30 procent geen vaste telefonie in het voorstel wenst”. Van de aanvragen voor mobiele telefonie is 85% momenteel klant bij Telenet.

Eind deze maand verschijnt meer concrete informatie rond de aanbiedingen. We kunnen wel al zeggen dat de deals lager in prijs zullen zijn of meer opties zullen bevatten.