GROEPSAANKOOP DAKISOLATIE

Neem vrijblijvend deel aan de Groepsaankoop Dakisolatie

Door deel te nemen aan deze Groepsaankoop, bespaar je veel meer dan als individu. Hoe meer mensen deelnemen, hoe groter de korting! Per schijf van 100 deelnemers verhoogt de korting! De Groepskorting wordt door ons onderhandeld bovenop de scherpe prijs die de leverancier sowieso al garandeert.

Bovenop die korting geniet je ook nog van :

  • een belastingvermindering van 30%
  • een premie van 6 tot 8 euro per vierkante meter
  • verlaagde BTW voor woningen ouder dan 10 jaar (van 21 naar 6%)

Vanaf 1 juli 2016 worden de premies wellicht afgebouwd, dus komt het erop aan je dak nog vóór 30 juni 2016 te isoleren.
Schrijf nu vrijblijvend in en je wordt gecontacteerd voor een afspraak. Pas nadien beslis je zelf of je van de groepskorting wil genieten.

Reeds inschrijvingen

Ja, ik schrijf me in FORM_CROSS_TEXT FORM_THANKS_TEXT

VOORDELEN

Tegen 2020 moet zo goed als elke woning in Vlaanderen geïsoleerd zijn. In Vlaanderen zijn er naar schatting zo’n 360.000 daken die nog niet of onvoldoende geïsoleerd zijn. Maar liefst 30% van het warmteverlies in een woning komt door een niet-geïsoleerd dak.

Enkele belangrijke voordelen waarom je beter je dak isoleert :

  • Dankzij de isolatie van daken gaat de energierekening onmiddellijk omlaag.
  • Je woning stijgt in waarde (zowel voor verhuur als verkoop)
  • Tot 30 juni 2016 (onder voorbehoud) is er nog een isolatiepremie beschikbaar van minstens € 6/m² en loopt op tot € 8/m².
  • Isolatie van dak- en zoldervloer genieten nu nog van een belastingvoordeel van 30%
  • Het is een veilige vorm van na-isolatie: het gebruikte isolatiemateriaal is onbrandbaar.
  • Het is een uitstekende thermische isolator, ook in zomermaanden.

PREMIES

Als je investeert in dakisolatie, kan je steun krijgen van verschillende instanties.

Voor bepaalde huurders is er ook de sociale dakisolatiepremie voor huurwoningen.

De overheid geeft je een belastingvermindering voor dakisolatie (of zoldervloerisolatie) als die geplaatst wordt door een aannemer. Je kan 30% van het bedrag dat je betaald hebt voor de werken inbrengen in je belastingaangifte. De belastingvermindering is wel beperkt tot een bepaald maximumbedrag.

De netbeheerders geven een premie voor dakisolatie (of zoldervloerisolatie). Je mag de dakisolatie zelf plaatsen of laten plaatsen door een aannemer. Wanneer je dakisolatie laat plaatsen, bedraagt die premie minstens 6 euro per vierkante meter en loopt die op tot 8 euro per vierkante meter !

In een aantal gemeenten kan je een gemeentelijke of provinciale premie krijgen voor dakisolatie. Vind je gemeentelijke en provinciale premies via ‘Zoek uw subsidie’ op energiesparen.be (externe website). Of neem contact op met jouw gemeente.

Als je jouw dak of een deel van je dak vernieuwt en tegelijk dakisolatie plaatst, kan je ook in aanmerking komen voor een verbeteringspremie. Om een verbeteringspremie te kunnen krijgen, moet je woning minstens 25 jaar oud zijn en mag je inkomen niet hoger zijn dan een vastgelegd bedrag.

bron : vlaanderen.be

FAQ

Klopt het dat de premies gaan verdwijnen ?

Dat de premies gaan worden afgebouwd staat vast. De datum die vaak wordt gesuggereerd is 30.06.2016. Met deze groepsaankoop heb je recht op alle voordelen, premies en kortingen ! Uitstellen is niet verstandig, want op het ogenblik dat het nieuws bekend gaat raken, zal er een rush zijn op dakisolatie. En dan gaan er net zoals bij de zonnepanelen heel veel mensen naast de premie grijpen. Schrijf daarom vandaag nog in.

Wat zijn de verschillende soorten materialen die worden gebruikt ?

De leverancier biedt verschillende materialen aan en komt je dat uiteraard goed toelichten. In functie van jouw dak en wensen kijken zij dan wat voor jou het beste is. Dit zijn de meest door hen gebruikte isolatiematerialen :

Glaswolmat

Een onbeklede glaswolmat wordt om de 10 cm voorzien van snijmarkeringen. De glaswolmat wordt bij plaatsing steeds voorzien van een vochtregulerend dampscherm

Glaswoldeken

Een veerkrachtig glaswoldeken dat is voorzien van een dampremmend Alu-kraft bekleding en 4 cm brede spijkerflenzen.

Celluloisevezel

Cellulosevezel is een thermisch en akoestisch isolatiemateriaal die voor 98% uit gerecycleerd krantenpapier bestaat. Deze vezels zijn brandveilig dankzij de toevoeging van additieven tijdens het productieproces. Het verschil dat deze toepassing heeft t.o.v. de traditionele methodes is dat er een naadloos isolatiedeken is.

Ik heb een plat dak, kan dat ook geïsoleerd worden ?

Bij de selectie van de leverancier houden wij er ook rekening mee dat die moet gespecialiseerd zijn in de isolatie van platte daken (incl het perfect waterdicht maken).
Uiteraard geldt ook hier dat de premies en belastingsvermindering van toepassing blijven.

Moet ik die premie zelf aanvragen, hoe doe ik dat ?

De leverancier zal je begeleiden en je de juiste informatie bezorgen over hoe je die premie moet innen. Vanzelfsprekend zorgt de geselecteerde leverancier voor het juiste attest.

INSCHRIJVEN

Na je inschrijving word je gecontacteerd door de leverancier. Zij komen dan een kijkje nemen naar jouw dak om te kijken welke materialen het best gebruikt worden en dat uiteraard tegen de onderhandelde groepskorting !
Pas nadien beslist je of je op de Groepskorting wenst in te gaan.

GROEPSAANKOOP DAKISOLATIE

Door deel te nemen aan deze Groepsaankoop, bespaar je veel meer dan als individu

Ik schrijf me in